Aktivnosti

Ronilački izleti odvijaju se tijekom cijele godine. U zimskim mjesecima organiziraju se izleti po dogovoru članova s time da su ronjenja predviđena svaki vikend ako za njih ima dovoljan broj zainteresiranih. Tijekom ljeta predviđeno je da se roni svakodnevno odluči li tako minimalno tri člana kluba.Predviđena su ronjenja u cijelom medulinskom akvatoriju, uključujući pličine rta Kamenjak, kao i podmorje istočne i zapadne obale Istre. Na ronjenjima obilaze se interesantna područja (karakteristični rubovi, pličine udaljene od obale, olupine brodova, mjesta posebno bogata ribom).Neka od ronjenja specifično su organizirana za potrebe ekoloških projekata u kojima naš klub sudjeluje. Uz dodatne upute i upoznavanje sa ciljem, u takva ronjenja mogu se uključiti svi zainteresirani članovi koji imaju dovoljno ronilačkog iskustva.

Svi ronilački izleti koje organizira naš klub odvijaju se uz maksimalne mjere sigurnosti i pod stručnim su nadzorom iskusnih voditelja ronjenja (TREE STAR DIVER ) ili INSTRUKTORA ronjenja.

Tečajevi ronjenja

Prema dogovoru sa polaznicima.

Stažna ronjenja

Stažna ronjenja odvijaju se dva puta tjedno za ljetnog računanja vremena (četvrtak i nedjelja) te jednom tjedno (nedjelja) za zimskog računanja vremena.

Ostale aktivnosti

Pripremanje i organiziranje natjecanja; organiziranje stručnih ekskurzija radi upoznavanja podmorja izvan puljskog akvatorija; pružanje pomoći u spašavanju ljudskih života i imovine na moru prilikom elementarnih i drugih nepogoda; organiziranje servisa i druge stručne službe za održavanje ronilačke opreme; suradnja s ostalim srodnim organizacijama te ostale djelatnosti utvrđene člankom 9. Statuta.RONJENJE